Friday, August 22, 2008

Penat seh...

Assalamualaikumwarahmatullahiwabarakatuh...

seminggu abg sekeluarga berada di kl terasa seperti sebulan...penatnye melayan anak-anak buah memang tak terkata...tapi...seronok sebab seminggu yang happening diisi dengan aktiviti yang pelbagai...dari pagi sehinggalah ke hampir tengah malam masa diisi dengan berjalan dan aktiviti-aktiviti lain...anak-anak buah seronok sebab banyak tempat yang menarik boleh dilawati, mak ayah diorang lak seronok memborong dan shopping dan makan yang sedap2 di sini....

dari mula sampai sehinggalah hari rabu yang lepas ade je aktiviti yang dilakukan...
rumah tak payah nak ceriterlah...pejam mata jer tengok rumah
nampak pelik dan janggal jer bila rumah penuh dan meriah...balik kerja ade jer yang menunggu di depan pintu...

sekarang nie bila semua dah balik...terasa pelik dan sunyi pulak tak dengar suara 3 stooges tu...sunyi dah rumah sekarang nie dan kembali seperti biasa...

minggu nie buat general cleaning yang tak habis lagi dari hari rabu...
harap-harapnyer diorang boleh datang lagi ke sini..InsyaAllah

to all my 3 stooges...u made up my day for the whole last week...:D
Post a Comment

Most Popular