Thursday, September 10, 2009

Halek - Scent of Desire


Assalamua'alaikum dan Salam Sejahtera,

Saya ingin berkongsi mengenai satu produk yang masih baru lagi dipasaran - Wangian Aroma Halek

Ianya berbeza dengan wangian biasa yang mana Halek mempunyai aromaterapi yang mampu membangkitkan rasa keinginan (sense of desire - to excel, success etc) yang positif di dalam diri anda. Mempunyai 2 aroma yang berbeza seperti diterangkan di bawah ini.

Wangian ini tidak merebak dan hanya boleh dihidu oleh si-pemakai dan yang berada dekat dengan si-pemakai. Boleh dibawa solat kerana tidak mempunyai alkohol.
Testing kepada diri sendiri dan ahli keluarga, wangian berpanjangan sehingga 8 jam atau lebih.

Halek - Scent of Desire.

Dapatkan Wangian beraroma yang membangkitkan rasa tenang dan bertenaga dengan hanya RM30 sebotol (Cara-cara penggunaan yang istimewa dan berbeza dari pemakaian wangian biasa akan di demonstrasikan / ditunjukkan kepada pelanggan yang membuat belian).

Didatangkan di dalam botol 15ml - 2 wangian beraroma yang berbeza (i- membangkitkan rasa tenang & ii- membangkitkan rasa penuh tenaga) sesuai dengan keperluan anda.

Sesuai juga untuk pelajar-pelajar yang mempunyai perasaan gemuruh ketika menghadapi peperiksaan atau ujian, bagi yang mempunyai perasaan gugup, gementar ketika membuat pembentangan, yang mempunyai masalah stress, tekanan perasaan atau yang inginkan ketenangan dan tidur yang berkualiti di waktu malam.

E-melkan ke pesanan@biecommerze.com untuk sebarang pertanyaan lebih lanjut dan belian.

Gambar buat masa ini boleh dilihat di http://www.biecommerze.com/onlineshop

Bagi yang berminat untuk mendapatkannya sebagai hadiah kepada anak-anak, kedua orang tua, saudara mara bolehlah menghubungi saya. Promosi Perayaan - Kos Penghantaran PERCUMA (bagi penghantaran Pos Biasa. Pos Laju hanya RM5 sahaja)!
Post a Comment

Most Popular